Архіви за місяць: Квітень 2017

ЯК КОЛИШНІЙ ВІЙСЬКОВИЙ ПРЕКРАСНИМ ЧОБОТАРЕМ СТАВ

чоботарЯкщо людина зарекомендує себе як прекрасний спеціаліст, то реклама вже не потрібна, її знайдуть і на новому місці. Саме такою людиною є Ігор Мончко — майстер з ремонту взуття, який працював раніше у Ратному, а потім і дотепер у Забродах. Кажуть, що до нього мішками взуття носять і привозять клієнти не лише із села, в якому працює, а й з навколишніх, навіть з Ратного.

НАШОГО ЗЕМЛЯКА ПЕТРА ФІЛЮКА ЗНОВУ ОБРАЛИ ГОЛОВОЮ АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ ВОЛИНІ СТРОКОМ НА ТРИ РОКИ

У виборах взяли участь 19 суддів апеляційного суду області.  За результами таємного голосування за кандидатуру Петра Філюка було віддано  18 голосів, один утримався.

ДОШКІЛЬНЯТАМ РАЙОНУ – ТЕПЛО, А ОКРЕМИМ ШКОЛЯРАМ НЕ ДУЖЕ

Тепло ранньої весни спонукало нас до думки, що почалася справжня весна і мерзнути не доведеться.

САМАРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

самари пекарня сільська рада самариПісля 30 квітня ще дві частини району змінять свій адміністративно-територіальний устрій. Після утворення Самарівської і Забродівської сільських об’єднаних територіальних громад припинять своє існування сільські ради, утворені ще за радянських часів.

САМАРИ-ОРІХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

клуб оріхово садочок оріхово сільська рада оріхово школа оріховоПерші писемні згадки про село Оріхово, як колись називали теперішні Самари-Оріхові, датуються початком 18 століття.

Буде і Велимченська об’єднана територіальна громада

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик затвердив висновок щодо створення Велимченської об’єднаної територіальної громади  ще наприкінці січня й усі необхідні документи спрямовано у Центральну виборчу комісію, яка має призначити день виборів.  Об’єднатися хочуть громади сіл Велимче, Дошне Велимченської сільської ради, сіл Датинь, Запілля Датинської сільської ради у Велимченську сільську територіальну громаду з адміністративним центром у селі Велимче.