Змагання впродовж двох днів у Старій Вижівці

Минулої суботи в смт Стара Вижівка відбувся турнір з міні-футболу. У ньому взяли участь дві команди із Старовижівського району  (Дубечне,  Буцинь) та Ратнівського району (смт Заболоття,  с. Замшани). Команди між собою грали по коловій системі. Команда смт Заболоття виграла всі три зустрічі та виграла кубок. Друге місце посіла команда с. Дубечне, третє – с. Замшани, і четверте – с. Буцинь.

А в неділю, 22 листопада,  також в смт Стара Вижівка відбувся відбірковий тур чемпіонату  області з волейболу. У ньому взяли участь команди господарів, Ратнівського та Любомльського районів. Наші волейболісти виграли у господарів з рахунком 2:0 та у любомльців з рахунком 2:0 і зайняли перше місце та вийшли у фінал.

У фіналі наші волейболісти будуть зустрічатися з командами Луцького, Ковельського та Маневицького районів. Фінал відбудеться 6 грудня у Луцьку.

Дякую  районній раді за фінансову підтримку, спонсорам Леоніду Касянчуку, Миколі Мартинюку,  Сергію Лідовському, які допомагають воїнам АТО і не забувають про спорт.

Сергій Ковач

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>