Змагалися і перемагали

фінальні ігри20 лютого в спортивному залі ДЮСШ проводилися фінальні ігри першості району з футзалу між збірними командами закладів освіти І-ІІІ ст. за програмою Спортивних ігор школярів району.

Змагання проводилися в два етапи – зональний та фінальний, в яких взяли участь 22 команди з 24-х закладів освіти. Команди були поділенні на 4 групи А, Б, В, Г і грали за коловою системою (кожен з кожним). По дві перші команди з 4-х груп вийшли до фінального етапу. Там також команди були поділені на 2 групи по 4 в кожній і грали за коловою системою. Ось результати ігор: Здомишель — Ратне №  2 — 1:4, Заболоття — Ратне № 1 – 2:7, Броди — Межисить – 6:6, Гірники — Річиця – 1:0, Ратне № 2 — Межисить – 1:6, Броди — Здомишель – 2:4, Ратне № 1 — Річиця – 2:0, Гірники — Заболоття – 8:0, Броди — Ратне № 2  – 2:2, Гірники — Ратне № 1 – 4:3, Межисить — Здомишель – 2:4, Річиця — Заболоття – 4:1.

Отож, згідно з цими результатами, з групи А до півфіналів вийшли команди НВК с. Здомишель, школи с. Межисить. З групи Б НВК с. Гірники, Ратне № 1.

У першому півфіналі зустрілися команди НВК с. Здомишель та Ратне № 1, з рахунком 4:1 перемогли ратнівчани. А в другому півфіналі зіграли команди ЗОШ с. Межисить та НВК с. Гірники. Гра закінчилася впевненою перемогою з рахунком 6:1 юних футболістів з Гірник. Згідно з положенням, команди, які програли в півфіналах, грали за ІІІ місце, а переможці – за І-е місце.

За ІІІ місце зіграли команди НВК с. Здомишель та школи               с. Межисить. З рахунком 4:0 перемогу здобули здомишельці і посіли ІІІ місце. А основний час гри за І місце між командами НВК Ратне № 1 та НВК с. Гірники переможця не виявив, і згідно з положенням, пробивалися по 3 пенальті з кожної команди. З рахунком 2:1 точнішими виявилися ратнівські футболісти і зайняли І-е місце. Команда НВК с. Гірники – ІІ-е.

Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком, дипломом І ступення, а гравці команди – грамотами та медалями. Команди-призери – дипломами ІІ-го та ІІІ-го ступеня, гравці – грамотами та медалями відділу освіти молоді та спорту РДА. Нагородження проводили головний спеціаліст відділу молоді і спорту РДА Микола Царук, директор ДЮСШ Олег Повх.

Щиро дякую керівникам закладів освіти, що взяли участь у змаганнях, вчителям фізичного виховання за організацію в проведенні першості, а також суддям змагань, тренерам-викладачам Ратнівської ДЮСШ.

Переможний склад команди НВК школи № 1-гімназії: Андрій Левонюк, Роман Мосюк, Іван Антонюк, Владислав Колядюк (11 кл.), Олександр Дейнека, Дмитро Левонюк, Віталій Пожар, Тарас Лук’янюк (10 кл.), Максим Матвійчук, Олег Ятчук (9 кл.).

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер-викладач ДЮСШ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>