Зі всеукраїнських змагань заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук привіз бронзу

З 27 вересня по 1 жовтня на базі спортивного комплексу «Юність» у  м. Ужгород пройшов фінальний етап XVІІI Всеукра-їнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

У спартакіаді взяли участь 23 збірні команди, а це понад півтисячі учасників із майже всіх областей та міста Києва (окрім Криму, Дніпропетровської, Одеської областей та Севастополя). До спартакіади долучилися й команди двох дипломатичних відомств — угорського та словацького консульств в Ужгороді.

Учасники змагалися в п'яти видах спорту — футзал, волейбол, настільний  теніс, шашки, шахи.

Честь команди Волинської області у змаганнях з шашок серед чоловіків захищав атовець, заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук, який в особистому заліку посів третє місце. Організаторами змагань він був відзначений дипломом та бронзовою медаллю, які поповнили немале число нагород в особистій колекції.

Також участь у змаганнях взяла переможниця цьогорічної обласної спартакіади серед державних службовців провідний спе-ціаліст-юрист служби у справах дітей Ратнівської райдержадміністрації Катерина Пословська. Вона зайняла 10 місце з настільного тенісу серед жінок.

Загалом за результатами турніру збірна Волинської області посіла 8-ме загальнокомандне місце. Переможець — команда Хмельницької області, друга сходинка — за командою Закарпатської області, на третій — команда Запорізької області.

Андрій Ященко

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>