ЗАГАРТОВАНІ ПЕРЕМОГОЮ

датинь спортМинулої суботи у  ДЮСШ відбулася першість області з міні-футболу. У ній  взяли участь команди Старовижівського, Любешівського та Ратнівського районів. Склад нашої команди був сформований на базі футболістів  с. Заброди та смт Ратне.

Результати ігор: Ратне – Стара Вижівка – 9:4,  Ратне – Любешів – 12:3. Отже, наша команда вийшла у фінальну частину, де зустрінеться з командами Ківерцівського, Горохівського та Ковельського районів.

А в неділю відбулися фінальні ігри чемпіонату району з волейболу. Результати ігор: Датинь-Велимче – 2:0, Ратне – Річиця – 2:0. Отже, за третє місце зустрілися команди Велимче та Річиця, з рахунком 2:1 перемогли волейболісти с. Велимче. У фіналі зустрілися команди с. Датинь та смт Ратне, з рахунком 2:1 перемогли волейболісти с. Датинь і стали чемпіонами району десятий рік підряд.

Команда-переможець була нагороджена кубком та дипломом,  команди-призери – дипломами, а гравці – грамотами та медалями.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>