ЗАБРОДІВСЬКІ УЧНІ — ЧЕМПІОНИ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ

заброди футбол27 жовтня відбувся чемпіонат району з футболу серед учнівської молоді. Змагання проводили у Видраниці. У фінал, за підсумками попередніх ігор, вийшли команди шкіл сіл Тур, Річиця, Гірники, Заброди.

Хто з ким зустрінеться у фіналі, визначали шляхом жеребкування. Отож на футбольне поле вийшли пари Гірники — Річиця, результат гри яких 0:1 на користь Річиці, та Заброди — Тур, в результаті із рахунком 2:1 виграли Заброди. За підсумками гри Гірники посіли третє місце, Тур — четверте.

У фіналі зустрілися команди із Забродів і Річиці. В основний час переможця не визначили, як не визначили і в екстра-таймах. Тож після серії пенальті із рахунком 4:3 сильнішими виявилися футболісти з НВК с. Заброди, учні Річицького НВК зайняли почесне друге місце. Забродівську команду до змагань готували вчителі фізичного виховання Оксана Шум та Дмитро Боровський, проте вони зазначають, що особливо важливу роль у підготовці відіграв випускник цієї школи Іван Заліпа, який організовував хлопців на тренування і всіляко їм допомагав. У складі команди грали учні середніх і старших класів, які часто виходять на тренування разом із молодіжною футбольною командою села, котрі є однією з найсильніших у районі. Окремі хлопці навіть грали у її складі. До того ж, учнівська футбольна команда декілька останніх років не показувала таких хороших результатів, тож усі були приємно здивовані її успіхами.

Почесну місію нагородження виконали начальник відділу освіти Валентин Андросюк та директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Олег Повх. Переможців нагородили перехідним кубком, який у минулому році вибороли футболісти з Турської школи, вручили грамоти.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>