Заболоттівська команда – чемпіон району

Баскетбол Заболоття1 березня в смт Ратне відбулися фінальні змагання з баскетболу. За першість боролися 4 команди: Заболоття, Ратне, Кортеліси та Замшани. Спочатку на-ша команда грала з командою Кортеліс. В результаті цієї гри перемога за нами з рахунком 44:24.

У фіналі відбулася довгоочікувана боротьба між командами Заболоття-Ратне. В результаті цієї гри наша команда виборола першість з рахунком 47:36. Всі раділи перемозі, адже  вже другий рік поспіль кубок залишається у команди баскетболістів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня — дитячий садок» смт Заболоття. Уболівальники дуже активно підтримували свою команду, заздалегідь намалювали плакати. Воно було того варте!

Також відбувся показовий матч з командою «Волиньбаскет», яка на чолі з тренером давала майстер-клас гравцям з інших команд. Збірна Заболоття-Ратне (п'ятеро кращих гравців турніру) грали з «Волиньбаскетом» 10 хвилин, перемога дісталася професіоналам з рахунком 17:18. Ми вітаємо всіх учасників змагань та гордимося нашою командою!

Богдана Шпак,

член гуртка юних журналістів

смт Заболоття

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>