ЗА КРОК  ДО ПЕРЕМОГИ

26 березня в ДЮСШ  м. Ковеля відбувся чемпіонат області з волейболу серед юнаків 2000 р. н.  і молодших за програмою «Спортивних ігор школярів Волині».

У цьому році було заявлено 12 команд з районів області та команди міст Ковеля та  Луцька. Після жеребкування команди розділили на 4 групи, 2 групи по 4 команди та 2 групи по 3 команди. Команді Ратнівського району випало змагатися з юнаками м. Ковеля  та Горохівського району.

Перша гра в групі закінчилася перемогою наших хлопців над господарями залу (м. Ковель) з рахунком 2:0. У другій грі горохівські спортсмени перемогли ковельчан 2:0. Третя  гра  була інтригуючою, де волейболісти Ратнівщини з рахунком 2:1 отримали перемогу над горохівчанами. Отже, наші хлопці вийшли першим номером з групи. Ігри в інших групах закінчилися перемогами команд Камінь-Каширського району,  Любомльського району та міста Луцька.

У фіналі наші хлопці показали чудову гру, перемігши команду Любомльського району з рахунком 2:0. Команда м. Луцька також впевнено вийшла до фіналу. За підсумками ігор команди Камінь-Каширського та Любомльського районів змагалися за третє місце, де з рахунком 2:0 камінь-каширці стали третіми в області.

У грі за перше місце зійшлися команди Ратнівського району та міста Луцька. Поєдинок проходив дуже напружено, рахунок постійно зрівнювався, але лучани виявилися досвідченішими, наполегливішими та з рахунком 25:19 закінчили першу партію. Друга партія була не менш цікавою, але і цього разу фортуна була на боці луцької команди, а результат 25:22.  Наша команда посіла достойне ІІ місце в області, отримала гарний досвід, безліч позитивних емоцій та стимул тренуватися й надалі.

Головний суддя Полятичко В. І. відзначив високий рівень фінальної гри та нагородив команди призерів грамотами, а гравців — дипломами. Честь району відстоювали датинці: Василь Мельник, Юрій Зінюк, Андрій Мазурик, Іван Капітула, Артем Басій, Богдан Басій, щедрогірці: Максим Савчук, Анаталій Ковч, Євген Петручик та Віталій Савлук з Велимчого.

Хочеться висловити слова вдячності за фінансування та організацію начальнику відділу освіти сім'ї, молоді та спорту Андросюку В. С. та директору Датинського НВК Мельник Н. В.

Побажаємо нашим хлопцям не зупинятися на досягнутому, наполегливо тренуватися, а наступного року перемогти.

Юлія КОПИТЮК

с. Датинь

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>