ЮНІ РАТНІВСЬКІ ФУТБОЛІСТИ – ДРУГІ В ГРУПІ

турнірна таблиця1З 22 вересня по 11 листопада відбувалися змагання дитячо-юнацької футбольної ліги Волині (ІІ ліга між юнаками 2002—2003 року народження). Команди з усієї області поділили на три групи – дві – по 7 і одна – 8 команд – за територіальним принципом. У нашій групі виступало вісім команд. Окрім нашої, в ній грали команди ДЮСШ: смт Стара Вижівка, смт Люблинець, смт Шацьк, ФЦ (футбольний центр) м. Ковель, ДЮСШ м. Ковель, смт Голоби, смт Турійськ.

Змагання в групах відбувалися за коловою системою вдома і на виїзді, кожен з кожним. З кожної групи виходило по п’ять кращих команд плюс одна команда, яка зайняла шосте місце за найкращими показниками з усіх трьох груп, до 1/8 фіналу, яка розігрувалася з двох матчів вдома і на виїзді і так до фіналу. Кожну гру обслуговували бригада нейтральних суддів та інспектор матчу.

11 листопада завершилися останні матчі осінньої частини змагань, команди відіграли перше коло і один тур другого кола. Команду Ратнівської ДЮСШ, окрім вихованців двох Ратнівських шкіл, доукомплектували дітьми з інших навчально-виховних закладів району: Бродів, Залухова (вчитель – Сергій Лукашик), Забродів (тренер ДЮСШ – Дмитро Соботович), Річиці (тренер – Богдан Гуль), Здомишля (тренер ДЮСШ – Федір Дерев’яненко), Видраниці (тренер ДЮСШ – Ярослав Палій).

За результатами осінньої частини змагань наша команда зайняла друге місце у своїй групі, поступаючись лідеру – ФЦ м. Ковель, якому програли лише один раз, і один раз зіграли внічию з командою смт Люблинець, а в решті ігор наша команда перемогла. Весняна частина змагань за-планована на квітень.

Серед бомбардирів наш нападник Дмитро Левонюк та півзахисник Віталій Пожар (вихованці школи № 1 – гімназія смт Ратне) зайняли друге та третє місця, поступаючись першим та чотирма м’ячами лідеру з команди ФЦ Ковель.

Дякуємо за організацію виїздів команди на змагання начальнику відділу освіти райдержадміністрації Валентину Андросюку,  директору ДЮСШ Олегу Повху, директору міжшкільного навчально-виробничого комбінату Миколі Капітулі, водіям міжшкільного комбінату Валерію Ліщуку та Анатолію Дідицькому та батькам дітей-футболістів.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер дитячо-юнацької спортивної школи

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>