ВИХОВАНЦІ ДЮСШ — НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФІНАЛІ ШКІЛЬНОЇ ФУТЗАЛЬНОЇ ЛІГИ

ВихованціУ Києві відбувся Всеукраїнський фінал шкільної футзальної ліги України. До вирішальної стадії змагань пробилися шістнадцять найкращих команд, які протягом двох ігрових днів боролися за звання найкращої шкільної футзальної команди нашої країни. Волинську область представляла команда юних футзалістів загальноосвітньої школи № 2 ім. Миколи Заліпи смт Ратне, яка сформована на базі Ратнівської дитячої юнацько-спортивної школи. До цього вони вибороли першість на обласних фінальних змаганнях з футзалу серед школярів 5-х класів.

Враженнями від змагань поділився їхній тренер Володимир Остапук:

— З гордістю представлю юних чемпіонів, які проявили високі бійцівські якості, характер, прагнення перемогти та хорошу фізичну підготовку, — захоплено розповідав Володимир Остапук. – Це Олександр Коцюба, Павло Тарасюк, Володимир Горох, Владислав Пікун, Кирил Гупало, Владислав Шкрабалюк, Олександр Приймачук, Ярослав Панасюк, Іван Демидюк, Роман Дейнека. Щоб потрапити на всеукраїнський фінал, мої вихованці вибороли першість на обласних фінальних змаганнях з футзалу серед школярів 5-х класів. У групі вони виграли у команд Володимира-Волинського, Нововолинська і Локачів із однаковим рахунком – 2:1. У ¼ фіналу — у команди із Устилуга по пенальті – 2:1. У півфіналі зустрілися із командою із Луцька і виграли із рахунком 2:1. У фіналі грали з командою Нововолинська і також із рахунком 2:1 вибороли честь захищати нашу область.

У всеукраїнському фіналі у м. Києві ратнівська команда зайняла 11 місце. У зональних змаганнях мали суперників із Херсона, Тернополя, Біляївки. Ми в зональних змаганнях програли команді із Херсона, майбутньому чемпіону футзальної ліги, із рахунком 2:4, Тернополя – 1:2 і виграли у Біляївки – 4:0. Потім зіграли із командою із м. Слов’янськ – 1:1. 11 місце здобули, коли перемогли команду із Олександрії – 2:1. Найкращим гравцем команди визнали Ярослава Панасюка. Нагородили команду грамотами і дипломом за участь у футзальній лізі України та двома футзальними м’ячами, солодощами.

По поверненню додому урочисто, із кольоровими кульками та оплесками зустрі-чали дітей  біля спортивної школи батьки. Частували своїх юних спортсменів у піцерії, а вітав на шкільній лінійці на святі останнього дзвоника директор школи Ігор Рудчик.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>