ВИДРАНИЧАНИ ЖИВУТЬ СПОРТОМ – НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС, ХОКЕЙ,

тенісисти хокеїстиа віднедавна й футбол, волейбол у облаштованому активістами спортзалі у сільському клубі

Хорошу базу для гри у настільний теніс у школі мають видраничани. У просторому фойє розміщено п’ять тенісних столів, які свого часу подарували активісти села. Щоб пограти, приїздять до них навіть і з інших районів.  Встановили й «символічну» плату — організаційний внесок із команди — сорок гривень. Не так давно відбулася товариська зустріч з учнями с. Видричі Камінь-Каширського району. А бажання пограти у парному настільному тенісі мають як малі, так і дорослі. І не тільки хлопці та чоловіки, дівчата теж не «пасуть задніх»! Проводять турніри, заохочують найкращих грамотами та подяками. Розмістили один тенісний стіл й у сільському клубі. Серед завзятих тенісистів Ілля Лахтюк, Олександр Маринчук, Павло Дейнека, Сергій Лахтюк, Василь Михальчук, Дмитро Лук’янчук, Родіон Аврамук, Богдан Михальчук, Роман Михальчук, Світлана Назарук, Ірина Левчук, Іванка Лукашук.

Збираються на турніри, на змагання з цих видів спорту  учні, студенти, які час від часу навідуються у рідне село, загалом жителі, серед яких і молодь, і пенсіонери. Поки дозволяють погодні умови, кожних вихідних активно проводять своє дозвілля на місцевому ставку, де облаштували майданчик для гри в хокей.

Як каже вчитель фізкультури Сергій Авдіюк, на старших рівняється молодь. Показують хороший приклад для наслідування, виховують любов до спорту директор школи Василь Авдіюк, вчитель військової підготовки Ярослав Палій, підприємець Дмитро Лук’янчук, ветлікар Федір Палій.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>