ВОЛОДАРІ КУБКА – ФУТБОЛІСТИ З ЗАБРОДІВ

ВолодаріМинулої неділі, незважаючи на погодні умови, в смт Ратне відбувся фінальний матч кубка району з футболу між командами с. Заброди і с. Гірники.

Матч був дуже напружений. Команда з Гірник вигравала з рахунком 2:0. Потім футболісти із Забродів забили один гол (2:1), гірниківські – третій гол, і ще два – забродівські. Рахунок зрівняли – 3:3. Наприкінці матчу футболісти із Забродів «вирвали» перемогу і забили гол у ворота суперника, тож рахунок став 4:3 і забродівчани завоювали кубок району з футболу. Команда була нагороджена кубком, дипломом, гравці – медалями та грамотами. Команду с. Гірники нагородили дипломом, а гравців – грамотами та медалями за участь у фіналі. Від федерації футболу району суддям, які обслуговували матчі, а це Федір Дерев’яненко (Здомишель), Сергій Кортилісець (Самари), Андрій Корецький (Замшани), Іван Ковч, Юрій Копишинський та Ярослав Наход (смт Ратне) вручили цінні подарунки. Нагороди вручили начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк та головний спеціаліст відділу Микола Царук.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>