ВІДБУЛИСЯ ІГРИ ПЕРШОГО ПІВФІНАЛУ З ФУТБОЛУ

Минулої неділі відбулися перші півфінальні матчі кубка району з футболу. Зустріч команд Самарів-Оріхових і Ратного закінчилась із рахунком 0:1. Матч проходив у рівній боротьбі, навіть у першому таймі футболісти Самарів-Оріхових грали краще. На перерву команди пішли з рахунком 0:0. Після перерви ратнівські футболісти почали «насідати» на ворота противника і отримали штрафний. Його виконав Євген Бляшук. М’яч рикошетом залетів у ворота самари-оріхівців. Отже, рахунок став 1:0 на користь ратнівчан. На цьому матч і закінчився. Тренер самари-оріхівської команди Володимир Октисюк повідомив, що 5 основних гравців-студентів не приїхало на гру і це відобразилося на її результаті. Головним арбітром матчу був Сергій Кортилісець (село Самари). Отже, все буде вирішуватися у матчі-відповіді, який відбудеться 30 жовтня в смт Ратне на стадіоні ПМК-8. Початок матчу о 13.00 год.

У другому півфінальному матчі футболісти села Гірники зустрілися з командою села Заброди. Гра також була рівносильною, але більше пощастило футболістам села Заброди, які перемогли з рахунком 1:0. Гол забив Іван Заліпа. Головним арбітром матчу був Артем Корецький (село Замшани).

Сьогодні, 25 жовтня, футбольна команда «Ратнівський аграрій» вирушає на чемпіонат України з футболу серед сільських команд, який відбудеться 26-30 жовтня у місті Переяславі-Хмельницькому Київської області.

Бажаємо футболістам успішно виступити на цих змаганнях.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>