У ТУРНІРІ З ВОЛЕЙБОЛУ ПЕРЕМОГЛИ РАТНІВЧАНИ

У турнірі8 січня у с. Річиця відбувся традиційний турнір з волейболу серед чоловіків «Кубок Річиці — 2017»,  у якому взяли участь команди смт Стара Вижівка, смт Ратне, с. Щедрогір та с. Річиця. Ігри відбувалися за коловою системою з трьох партій. У першій грі зустрілися команди смт Ратне та смт Стара Вижівка, у якій ратнівчани впевнено перемогли з рахунком 2:0. У другій грі зуст-рілися команди с. Річиця та с. Щедрогір, з рахунком 2:0 перемогли господарі. У третій грі між командами с. Річиця та смт Стара Вижівка з рахунком 2:1 перемогли гості. У наступній грі між командами  смт Ратне та с. Щедрогір перемогу з рахунком 2:0 святкували ратнівчани. У грі між командами смт Стара Вижівка та с. Щедрогір  з рахунком 2:1 перемогла команда с. Щедрогір. В останній грі зустрілися команда господарів та смт Ратне, в якій вирішувалася доля переможця турніру. У рівній боротбі з рахунком 2:1 перемогли ратнівчани, яких нагородили кубком та грамотою. Кращих гравців турніру нагородили цінними подарунками.

Учасники турніру дякували Річицькому сільському голові Василю Мажулі за організацію змагань, які проводяться уже сім років поспіль з його інциативи. Волейболісти ратнівської команди дякували Сергію Супронюку, який забезпечив її транспортом, та селищному голові Володимиру Кулику за фінансування команди.

Сергій КОВАЧ,

головний суддя турніру

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>