ТУРНІР З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ «РІЗДВЯНІ ЗУСТРІЧІ»

турнір з вільної боротьбиНещодавно у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір із вільної боротьби під назвою «Різдвяні зустрічі».

У ньому взяло участь 89 борців, серед яких 72 – хлопці, і 17 – дівчат, що представляли дев’ять команд з Волинської, Рівненської і Тернопільської областей. Зокрема, на змаганнях були представлені команди Ратнівської ДЮСШ та секції дзюдо у Самарах, дві команди з міста Ковеля, одна – з Володимира-Волинського. Честь Рівненщини відстоювали борці з Дубного, Рівного та Смиги. Прибула на турнір і команда з міста Кременця, що на Тернопільщині.

На змаганнях були присутні президенти федерацій вільної боротьби Волинської та Рівненської областей Анатолій Мілєхін та Іван Ілюсь.

Перед змаганнями дітей розважав клоун «Коля». Танцювальний гурт ЦДЮТ «Фантазія» виконав танець «Зимовий вальс» під керівництвом Олени Дейнеки.

Під час відкриття змагань відбулося вручення борцівського килима та спортивного інвентаря і табло. Усе це спортшколі передав голова районної ради Михайло Макарук. Зокрема, кошти у сумі 100 тисяч гривень для придбання килима за сприяння Михайла Михайловича виділила обласна рада. Ще 25 тисяч гривень виділила районна рада для придбання спортивного інвентаря, зокрема, закупили дві пари сіток на футбольні ворота, одну – на футзальні, 30 м’ячів для ігор у волейбол, баскетбол, футбол та міні-футбол і табло. Також із районного бюджету уже виділені 50 тисяч гривень для придбання електронного табло.

На відкритті турніру ратнівчанину Максиму Касьянову вручили грошовий сертифікат на стипендію від благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Крім того, Михайло Макарук вручив тренеру ДЮСШ Сергію Мілєхіну подяку за розвиток спорту та патріотичне виховання підростаючого покоління.

Після закінчення змагань відбулося вручення нагород чемпіонам. Зокрема, визначили 18 переможців у вікових і вагових категоріях. Отож, перші місця серед дівчат вибороли Маргарита Тарасюк (с. Самари), Вікторія Мостепанюк та Анастасія Стрельникова (Ратне), Яна Кубик (Кременець), Галина Грицюк (Дубно). Аж сім перших місць серед хлопців вибороли борці з Ратнівщини – Тимур Карпук, Дмитро Оніщук, Павло Карпук, Роман Брилюк, Назар Кухарчук, Василь Горнік та Максим Касьянов. Ще шість перших місць дісталися гостям – Володимиру Павлюку, Вадиму Бурлаці та Микиті Надіїну (Дубно), Іллі Білоусу (Рівне), Іллі Місюрі (Ковель), Рустаму Аліярову (Володимир-Волинський).

Переможцям та призерам вручили грамоти дитячо-юнацької спортивної школи і медалі за зайняті призові місця, а всім учасникам змагань – новорічні подарунки.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>