Турнір з настільного тенісу

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с.Видраниця під керівництвом учителя фізичної культури Сергія Авдіюка пройшов турнір з настільного тенісу. Слід відзначити, що у нашій школі вже давно культивують і розвивають цей чудовий та доступний вид спорту. І вже стало традицією в кінці лютого проводити такі змагання.

З кожним роком збільшується когорта тих, хто цікавиться грою в настільний теніс. От і нині понад два десятки юних шанувальників цього виду спорту змагались у двох вікових категоріях. Запекла боротьба між учасниками тривала довго. Але ближче до завершення турніру було зрозуміло, хто стане переможцем.

У старшій віковій групі місця розподілились таким чином: серед дівчат третє місце посіла Софія Авдіюк (8 кл.), друге — Ангеліна Оксенчук (9 кл.), а перше — Оксана Дейнека (9 кл.). Серед  хлопців трійка призерів виглядає так: ІІІ місце — поділили Олександр Лукашук (9 кл.) та Андрій Супрунюк (10 кл.), ІІ місце — Ілля Назарук (10 кл.), І місце — Роман Михальчук (10 кл.)

Змагання у молодшій віковій категорії пройшли не менш цікаво і емоційно. Серед хлопців не було рівних Емануїлу Стрельникову (7 кл.), який виборов перше місце, на другому — Микола Дейнека (5-Б кл.), а Антон Назарук (6 кл.) став «бронзовим» призером. Серед дівчат перемогу святкувала Вікторія Полінчук (7кл.), на  другому місці Вікторія Лук’янчук (7 кл.), а Юлія Назарук (5-А кл.) — на третьому.

Безумовно, цей турнір приніс велику користь для підвищення рівня тенісистів. Проведення таких змагань допомагає розвитку настільного тенісу у нашій школі, популяризації здорового способу життя.

Софія Авдіюк,

учениця 8 класу НВК с. Видраниця

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>