ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

турнір з міні-футболу19 лютого у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) відбувся обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2006 року народження на приз СТОВ «Ратнівський аграрій».

У змаганнях взяли участь команди ДЮФШ ФК «Волинь-1» та ФК «Волинь-2» м. Луцьк, «ВІК» м. Володимир-Волинський, ФЦ «Ковель-Волинь» м. Ковель та ДЮСШ смт Ратне – 1 і 2. Команди поділили на дві групи – А і Б – по три команди в кожній. Ігри в групах проходили за коловою системою і закінчились із такими результатами: ФЦ «Ковель-Волинь» — ДЮСШ-1 – 6:0, «ВІК» — ДЮСШ-2 – 5:0, ДЮФШ-1 – ДЮСШ-1 – 7:3, ДЮФШ-2 – ДЮСШ-2 – 7:0, ФЦ «Ковель-Волинь» — ДЮФШ-1 – 2:2, «ВІК» — ДЮФШ – 0:5. До півфіналів вийшли ФЦ «Ковель-Волинь», ДЮФШ-1, ДЮФШ-2 та «ВІК».

У першому півфіналі зустрілись команди ФЦ «Ковель-Волинь» та «ВІК». З рахунком 2:0 перемогла команда м. Ковель. У другому півфіналі команда ДЮФШ-2 перемогла команду ДЮФШ-1 з рахунком 5:4. За третє місце грали команди «ВІК» та ДЮФШ-1. З рахунком 5:1 перемогли футболісти з Луцька. У фінальному матчі за перше місце та кубок зустрілись команди ДЮФШ ФК «Волинь-2» та ФЦ «Ковель-Волинь». Гра закінчилась з рахунком 2:0 на користь футболістів ДЮФШ ФК «Волинь-2» м. Луцьк.

Команда-переможець нагороджена кубком та дипломом І-го ступеня, гравці команди – грамотами та медалями, команди-призери – дипломами ІІ-го та ІІІ-го ступеня, гравці – грамотами та медалями Ратнівської ДЮСШ. Кращі гравці всіх шести команд нагороджені грамотами та цінними подарунками. У команді Ратне-1 кращим гравцем став Дмитро Середюк, учень 4 класу НВК № 1-гімназії, в команді Ратне-2 – Олександр Гуль, учень 3 класу ЗОШ № 2. Нагороди вручили начальник відділу освіти, молоді та спорту райдерж-адміністрації Валентин Андросюк та головний тренер футбольного клубу «Ратнівський аграрій» Юрій Шкіринець.

Дякуємо директору СТОВ «Ратнівський аграрій» Валентину Чернецькому за надану грошову допомогу для придбання кубка, медалей та цінних подарунків кращим гравцям команд.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер команди

Один відгук на «ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ»

  1. Oleg коментує:

    Редакція «Червоного прапора»,чому ви дезінформуєте населення? Правильно пишеться не СТОВ «Ратнівський аграрій»,а «Росийский аграрий».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>