СПОРТСМЕНИ РАТНІВЩИНИ – ТРЕТІ В ОБЛАСТІ

23 жовтня збірна команда нашого району взяла участь в обласному фестивалі «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів (35 років і старші), який відбувся у місті Володимирі-Волинському. До складу районної команди увійшло 22 учасники на чолі з заступником голови райдержадміністрації Сергієм Матвійчуком, який відстоював честь району у грі в шашки.

У спортивних змаганнях взяли участь збірні команди ветеранів з чотирьох міст та одинадцяти  районів області. Спортсмени змагались у таких видах: волейбол, шахи, шашки, настільний теніс, плавання.

Ратнівські волейболісти зайняли 4-е місце, поступившись Любешівській команді у боротьбі за    3-є. У змаганнях із шахів Петро Менько із Заліс та Валентина Ковч із Ратного зайняли треті місця, а загальнокомандне – 4-е. Плавали спортсмени у трьох вікових категоріях – 35-45 років, 46-55, 56 років і старші. У цьому виді спорту успішно виступили плавці першої категорії. Зокрема, Жанна Калінчик із Річиці зайняла 2-е місце, а Сергій Авдіюк із Видраниці – 3-є. У загальному заліку плавці вибороли 3-є місце. Команда району стала п’ятою у змаганнях із шашок, сьомою – із настільного тенісу.

У загальному заліку команда Ратнівського району зайняла 3-є місце. Переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями та грамотами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>