«Ратнівський аграрій» — володар кубка «Ратне-2016» з міні-футболу

ратнівський аграрій фу24-25 грудня на базі дитячо-юнацької спортивної школи пройшов міжнародний передноворічний турнір з міні-футболу «Кубок Ратне – 2016».
Участь у турнірі взяли команди «Марадо» (м. Луцьк), «Прип'ять» (смт Любешів), «Колос» (смт Стара Вижівка), «Ратнівський аграрій», «РТП» (смт Ратне), «Видра» (с. Видраниця), «Олімп» (с. Видричі Камінь-Каширського району).  На жаль, команда м. Кобрин Республіки Білорусь не змогла взяти участь у змаганнях, про що повідомила лише у день відкриття.
Першого дня команди шляхом жеребкування були по-ділені на дві групи. Група «А»: команди «Видра», «Рат-нівський аграрій», «Прип’ять», група «Б»: команди «РТП», «Марадо», «Колос», «Олімп».
Ігри в групах проходили за коловою системою. У результаті ігор згідно з Положенням про змагання, дві кращі команди з груп виходили у фінальну частину. У фінал ви-йшли в одній групі команди «Ратнівський аграрій» — перше місце та «Видра» — друге місце. У іншій групі: команди «РТП» — перше місце, «Марадо» – друге місце. І вже у фінальній частині «Ратнівський аграрій» з результатом 4:3 переміг «Марадо». У другій зустрічі команда «Видра» з рахунком 7:3 перемогла команду «РТП».
Команди, які програли, а це «Марадо» та «РТП», грали за третє місце. З рахунком 3:0 перемогу отримали луцькі футболісти.
У фіналі зустрілися «Ратнівський аграрій» та «Видра». У напруженій боротьбі з рахунком 3:1 перемогу отримала команда «Ратнівський аграрій», яка й стала володарем кубка Ратне — 2016 року, а команда «Видра» на другому місці.
Переможців та призерів передноворічного турніру «Кубок Ратне – 2016» привітали голова районної ради Михайло Макарук, голова Ратнівської селищної ради Володимир Кулик, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміні-страції Валентин Андросюк. Вони вручили переможцю перехідний кубок, командам — дипломи відповідних ступенів, гравцям — грамоти та грошові премії.
Також були відзначені кращі гравці, які отримали цінні подарунки. Кращим воротарем став Дмитро Дувакін («Ратнівський аграрій»), кращий захисник  – Роман Москвич («Марадо» Луцьк), кращий нападник – Андрій Бойко («Видра» с. Видраниця).
Микола Царук,
головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>