РАТНІВСЬКІ ФУТБОЛІСТИ – СРІБНІ ПРИЗЕРИ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

футболМинулої неділі у місті Ковелі відбулися фінальні ігри чемпіонату облради ВФСТ «Колос» із міні-футболу. У ньому взяли участь команди Ковельського, Ківерцівського, Горохівського та Ратнівського районів. Наші футбо-лісти перемогли команду Горохівського району з рахунком 4:3 та Ковельського району з рахунком 3:1. У грі за перше місце поступилися команді Ківерцівського району з рахунком 2:5 і зайняли ІІ місце. Команду Ратнівського району нагородили кубком, дипломом, а гравців – медалями. Кращим гравцем фінальних обласних ігор визнали Івана Заліпу (с. Заброди). До речі, і в 2015 році Іван Заліпа був кращим бомбардиром чемпіонату області. Команду готував до змагань Ігор Юхимчук (смт Ратне).

Спонсорську допомогу команді надав підприємець Леонід Касянчук. СТОВ «Ратнівський аграрій» забезпечив безкоштовне перевезення футболістів на змагання.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>