РАТНІВЧАНИ – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ

Ратнівчани переможціУ круговерті буднів спортивна команда інвалідів-візочників жде зустрічі і нових здобутків у змаганнях. Райони підтримують один одного, запрошують до себе, діляться своєю гостинністю, приємно вражають силою духу і натхненням.

14 червня команда «Інва-Ратне» взяла участь у ІІ обласній спортивній спартакіаді. Такі зустрічі-фестивалі сприяють реабілітації та соціальній адаптації людей з інвалідністю у суспільство. Вони допомагають виявити здібних і обдарованих спортсменів, сприяють залученню уваги громадськості до проблем людей з інвалідністю. Кожне наше спортивне випробування – це справжній екзамен на людяність. Цього разу на допомогу нам прийшли члени Поліської громадської організації «Громада» на чолі з Юрієм Шкіринцем. Небайдужість проявив Олександр Чернецький і знайшов автомобіль для транспортування команди, розуміючи наше бажання участі в спартакіаді.

За результатами змагань Микола Полівода виборов аж три нагороди – І місце з «городків», ІІІ-є з баскетболу і ІІІ-є з дартсу, Майя Філь – І місце з дартсу, Валентина Коротинська – ІІ місце з кеглів, Петро Паржаюк – ІІ місце в крокеті. Анатолій Лук’янюк та Іван Дейнека розділили радість перемог із товаришами.

Такі перемоги зігрівають душу, вселяють оптимізм і надію на краще. Хворобливе тіло ниє від болю, а серце світиться від радості і перемоги над хворобою і собою. Підтримайте тих, хто поруч, добрим словом і ділом. Сійте добро і пожинайте радість.

За підсумками спартакіади два учасники ратнівської команди – Микола Полівода та Майя Філь – запрошені до участі у всеукраїнській спартакіаді, яка відбудеться невдовзі в смт Затока Одеської області.

Валентина КОРОТИНСЬКА

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>