РАЙОННИЙ ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Районний чемпіонат22 січня завершився відкритий чемпіонат району з міні-футболу (чоловіки) за програмою районної спартакіади «Здоров’я», який проходив у три етапи на базі  Ратнівської  дитячо-юнацької спортивної школи.

І етап – зональний – відбувся 14-15 січня. Шляхом жеребкування команди були поділені на 4 групи. Група «А» — команди сіл Заброди, Видраниця, Річиця, Жиричі. Група «Б» — команди селищ Ратне №1, Стара Вижівка та сіл Тур, Велимче, Датинь. Група «В» — команди сіл Замшани, Самари, Здомишель, Межисить. Група «Г» — команди селищ Заболоття, Ратне № 2 та сіл Самари-Оріхові, Гірники, Височне.

У ІІ етап — півфінальний — вийшли команди, які зайняли І та ІІ місця у своїх групах. Група «А» — команди селищ Ратне №1, Заболоття та сіл Самари, Заброди. Група «Б» — команди сіл Видраниця, Замшани, Гірники та селища Стара Вижівка.

У ІІІ етапі, фінальному, 22 січня зустрічалися команди, які зайняли І місця в групі «А»  — Ратне №1 з командою, яка зайняла ІІ місце в групі «Б» — Стара Вижівка. З рахунком 10:1 перемогла команда Ратне №1.  У другій зустрічі змагались команди, які зайняли ІІ місце в групі «А»  — Заброди з командою, яка зайняла І місце в групі «Б» — Замшани. З рахунком 3:2 перемогла команда с. Заброди. Таким чином команди, які програли, змагалися за ІІІ місце. З рахунком 5:2 перемогу здобула команда села Замшани.

У фіналі зустрілись команди селища Ратне №1 та села Заброди. З рахунком 4:1 перемогу здобули ратнівчани і стали чемпіонами району.

Команда-переможець змагань була нагороджена дипломом, кубком, гравці команди – медалями та грамотами. Команди-призери – дипломами, гравці – медалями та грамотами. Двох кращих гравців (Івана Ковча з смт Ратне та Івана Заліпу із с. Заброди) нагородили цінними подарунками від підприєм-ця Віктора Романика. Нагороди вручив начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадмі-ністрації Валентин Андросюк, який подякував учасникам за захоплюючу гру та побажав усім міцного здоров’я.

У неділю, 29 січня, у спортивному залі Ратнівської ДЮСШ відбудуться зональні змагання чемпіонату області з міні-футболу (чоловіки). Участь у них будуть брати команди Камінь-Каширського, Старовижівського, Шацького та Ратнівського районів. Початок ігор об 11.00 год.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>