ПЕРШЕ МІСЦЕ З БАСКЕТБОЛУ ВИБОРОЛИ РАТНІВЧАНИ

спортЗавершився чемпіонат області з баскетболу серед юнаків 2002 року народження і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна 2016», в якому взяло участь 14 команд.

Спочатку відбулися зональні змагання, в яких команди були поділені на чотири групи. Переможцями у групах стали команди міст Луцька та Володимира-Волинського, Локачинського та Ратнівського районів. У зональних змаганнях наші юнаки перемогли команди Камінь-Каширського, Любешівського та Любомльського районів.

У п’ятницю, 25 листопада, на базі Ратнівської ДЮСШ відбулися фінальні змагання за участю чотирьох команд – переможців груп. Шляхом жеребкування та згідно з регламентом першими на майданчику зустрілися команди міст Луцька та Володимира-Волинського, де переможцями виявилися лучани. У другій зустрічі ратнівачани впевнено перемогли команду Локачинського району. Таким чином за третє місця боролися команди Локачинського району та міста Володимира-Волинського. Перемогу здобула команда Володимира-Волинського, яка й зайняла 3 місце.

За перше місце змагалися команди міста Луцька та Ратнів-ського району. Гра проходила в напруженій боротьбі з перемінним успіхом. І тільки на останній хвилині вирішилася доля матчу – фортуна посміхнулася ратнівчанам. З рахунком 19:17 вони здобули перемогу і вибороли перше місце. Команду-переможця нагородили кубком, дипломом, гравців команди – грамотами та медалями відділу з питань фізичної культури та спорту обл-держадміністрації.

Відзначили також кращих гравців чемпіонату. Кращим захисником визнали ратнівчанина Тараса Казака. Готували команду до змагань тренери Олег Повх та Віктор Грушовець. Після закін-чення чемпіонату начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентин Андросюк привітав ратнівчан з перемогою, учасникам фіналу побажав подальших успіхів і щоб ще й Всеукраїнські змагання у майбутньому приймала Ратнівська ДЮСШ.

Микола ЦАРУК,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>