ПЕРЕХІДНИЙ КУБОК НАЗАВЖДИ У ДАТИНЦІВ

кубок у датинцівУ п'ятницю, 4 березня, відбулися фінальні ігри серед юнаків за програмою Спортивних ігор школярів району. У фінальну частину змагань вийшло 6 шкільних команд – сіл Щедрогір, Самари, Гірники, Заболоття, Датинь, школа-гімназія №1 смт Ратне. Команди були поділені на дві групи. І група: Щедрогір, Самари, школа-гімназія №1 смт Ратне, змагалися в спортивному залі школи №1. ІІ група: Гірники, Данинь, Заболоття, в залі ДЮСШ.

Лідером І групи виявилася команда Щедрогора, а другими в групі були ратнівчани. У боротьбі у ІІ групі переможцями стали датинці, а команда юнаків з Гірник — другою.

Отже, за ІІІ місце у фіналі зійшлися учні школи с. Гірники та команда юнаків з Ратного. З рахунком 2:0 перемогу святкували гірниківці. За І місце та перехідний кубок боролися датинці та щедрогірці, де з упевненістю, третій рік поспіль, юнаки з Датиня відстояли титул чемпіона та назавжди залишили перехідний кубок у себе. ІІ місце в чемпіонаті посіла команда НВК с. Щедрогір.

Хочеться відмітити яскраву, видовищну та захоплюючу гру юних волейболістів з Датиня і подякувати за їх самовідданість та командний дух, зокрема, Павлу Колотюку, Василю Мельнику, Івану Долінку, Богдану Голубчуку, Олександру Сичу, Іллі Калінчику, Андрію Мазурику, Івану Капітулі та побажати подальших спортивних досягнень на обласних змаганнях.

ОРГКОМІТЕТ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>