Наші волейболісти – треті в області

ковач волейболМинулої неділі в місті Луцьку відбулися фінальні ігри чемпіонату області з волейболу. У ньому взяли участь команди Луцького, Ковельського, Ратнівського та Маневицького районів. Наші волейболісти з однаковим рахунком 1:2 програли господарям змагань та волейболістам Ковельського району і перемогли з рахунком 2:0 команду Маневицького району.

Ратнівчани зайняли почесне третє місце, пропустивши вперед команду господарів змагань та волейболістів Ковельського ра-йону. Це вже третій рік поспіль наші волейболісти займають третє місце в області.

Кістяк команди вже не один рік складають волейболісти села Датинь. А також за команду грали Андрій Мазурик, Сергій Данилевич, Андрій Костючик (смт Ратне) та Олександр Гудемчук (с. Щедрогір). Команда Ратнівщини була нагороджена кубком, дипломом, а гравці – медалями.

Хочеться подякувати нашим вболівальникам, яких було дуже багато на змаганнях, і які палко підтримували  команду, а також постійним нашим спонсорам: Івану Ціко, Миколі Мартинюку та Вадиму Дейнеці.

Сергій Ковач

На знімку: бронзові призери чемпіонату області з волейболу

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>