МИ – ДРУГІ В ОБЛАСТІ

28 жовтня в смт Голоби Ковельського району відбулися фінальні обласні змагання з футболу серед юнаків 2000-о року народження і молодших за програмою XIV-их спортивних ігор школярів Волині.

У фінал вийшли команди Камінь-Каширського, Луцького, Горохівського та Ратнівського районів. Матчі проводили за схемою: два півфінали, гра за третє місце і за перше місце. Згідно з жеребкуванням наша команда грала у першому півфіналі з командою Луцького району і перемогла з рахунком 2:1. У другому півфіналі зустрілись команди Камінь-Каширського та Горохівського районів. З рахунком 1:0 перемогли футболісти з Каменя-Каширського. У грі за третє місце команда Луцького району перемогла футболістів із Горохова.

У фіналі зустрілись команди Камінь-Каширського та Ратнівського районів. З рахунком 3:1 перемогу здобули юні футболісти з Каменя-Каширського. Ратнівська команда посіла друге місце. Призерів нагородили дипломами І-ІІІ ступеня, а кожного гравця – грамотами.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер Ратнівської ДЮСШ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>