«МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я»

фестиваль 2 фестиваль 3 фестиваль16 лютого у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся районний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

На змагання прибуло десять команд із навчально-виховних комплексів району. Зокрема, НВК «ЗОШ № 1 – гімназію» представила сім’я Семенчуків, НВК с. Річиця – сім’я Брикових, НВК с. Самари-Оріхові – сім’я Тарасюків, НВК с. Самари – сім’я Штиків, НВК с. Видраниця – сім’я Находів, НВК с. Велимче – сім’я Сасів, НВК с. Датинь – сім’я Копитюків, ЗОШ с. Піски-Річицькі – сім’я Костючиків, НВК с. Здомишель – сім’я Скоковських.

Усі команди взяли участь у чотирьох естафетах: «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова» та «Флорбол», де всі мали працювати на загальний результат і чим злагодженішою була сімейна гра, тим кращий результат фіксували судді.

Окрім загальнокомандного заліку, провели також по два особистих конкурси для визначення звань «Найкращий тато», «Найкраща мама», «Найкраща дитина». Також до початку фестивалю сім’ї-учасники повинні були підготувати конкурсний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

У першій естафеті «Смуга перешкод» найкраще впоралася із завданнями сім’я Тарасюків із Самарів-Оріхових. У комбінованій, ігровій естафетах та «Флорболі» першими були Копитюки з Датиня. Тож за підсумками чотирьох естафет та сумою штрафних очок перше місце зайняла сім’я Андрія та Юлії Копитюків із сином Іллею з Датиня. Другими стали Микола та Алла Тарасюки з донечкою Маргаритою із Самарів-Оріхових. Третє місце вибороли «кіборг» Ігор Гуль, його дружина Тетяна та синочок Олександр. В особистих конкурсах «Найкращим татом» визнаний Андрій Копитюк із Датиня, «Найкращою мамою» — Людмила Семенчук із Ратного, а «Най-кращою дитиною» – Маргарита Тарасюк із Самарів-Оріхових. У конкурсі малюнка перемогла також датинська сім’я Копитюків. Переможців та призерів у загальнокомандному заліку нагородили дипломами І-го, ІІ-го та ІІІ-го ступеня, медалями та цінними подарунками, володарів особистих перемог – грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і подарунками. Нагороди вручили головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Олександр Денисюк та Микола Царук.

4-е місце у загальному заліку зайняла сім’я Сасів, 5-е – Костючиків, 6-е – Брикових, 7-е – Находів, 8-е – Штиків, 9-е – Семенчуків і 10-е – Скоковських.

За умовами фестивалю, сім’я, яка зайняла перше місце, а це вже вкотре сім’я Андрія та Юлії Копитюків із сином Іллею з Датиня, представлятиме район на обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 26 березня у спортивно-оздоровчому центрі «Адреналін-Сіті» в місті Луцьку. Нагадаємо, що минулого року датинська сім’я стала п’ятою в області серед 34 команд, а Андрій Копитюк у конкурсі «Найкращий тато» зайняв ІІІ-є місце. Тож побажаємо їм, щоб цьогоріч вони повернулися з обласного фестивалю з перемогою.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>