Кубок Уболівальника у Видраниці

Кубок видраницяУ Видраницю в неділю завітали в гості кілька футбольних команд із сусідніх сіл та селищ. Тут відбулися матчі за Кубок Уболівальника, заснованого у 2010 році  в честь пам'яті видраницького вболівальника-активіста, спортсмена, організатора спортивних заходів Дейнеки Петра Миколайовича.

У спекотних, у прямому  й переносному значенні,  поєдинках брали участь чотири команди: ратнівська, видраницька, забродівська та заболоттівська.

Основний час першого матчу між  ратнівчанами та забро-дівцями закінчився нічиєю 2:2, але після серії пенальті перемогу вибороли ратнівчани з рахунком 5:4. Далі естафету прийняли господарі поля та команда із смт Заболоття. Видраничани обіграли гостей  з рахунком 3:1. Третій поєдинок між смт Заболоття та с. Заброди видався досить напруженим, інтрига тривала практично від початку матчу — рахунок був 1:1, і лише наприкінці гри Заболоття перемогло Заброди, забивши ще два  голи.

Отож, за першість змагалися два попередні переможці — команди с. Видраниця та смт Ратне. Перший тайм зіграли з результатом 2:0 на користь господарів поля, у другому ж  ратнівчанам вдалося забити лише один гол, а отже «вирвати» перемогу вони так і не змогли.

Перемогою видраничани завдячують не лише своїм самовідданості та старанню, але й дуже активній підтримці вболівальників.

Найкращим гравцем турніру  визнали Ігоря Гуля — голкіпера ратнівської команди. Окрім кубка переможцям, усі команди отримали невеличкі заохочувальні призи, а вболівальники – чимало позитивних емоцій та хорошого настрою.

Кубок Уболівальника у с. Видраниця проводився  вп'яте. У перший рік існування його вибороли ратнівчани, далі двічі видраницька команда, потім с. Заброди, і ось він знову залишився, вже втретє, у господарів поля.

Юлія Аврамук

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>