Кубок пам'яті Миколи Свіржевського

кубок памятіВже в котре НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня — дитячий садок» смт  Заболоття з відкритими дверима чекає усіх охочих взяти участь у змаганнях з баскетболу  пам'яті Свіржевського Миколи Васильовича — чуйного педагога, привітного колеги та людини з великої  літери. Ще з юних років він почав займатися спортом, грав у футбол та займав призові місця на Всеукраїнських змаганнях з вільної боротьби.  У 2010 році організував Всеукраїнський чемпіонат з вільної боротьби,  який відбувався в Заболотті. Довгий час працював в нашій школі. Його любили учні, адже він завжди був позитивний і усміхнений, а головне -  гарний наставник та приклад для наслідування. «Колектив згуртовував, підбадьорював, не давав байдикувати. Обожнював природу, туристичні походи, змагання», — згадує його колега Віктор Грушовець. По собі залишив почуття глибокої поваги, адже його робота була його життям.

Цьогоріч за кубок селища боролися три команди: «Перша збірна школи», «Друга збірна школи» і «Збірна селища». Змагання почалися з привітання директора школи Валентини Мороз. Усім командам довелося додати неабияких зусиль, адже тут зібралися сильні суперники. Найцікавішою була остання  між командою «Збірна селища» та «Перша збірна школи». Сили були майже рівні, але з невеликим відривом виборола перемогу команда «Збірна селища». Всі команди дружно привітали переможців.

Анастасія Корецька,

член гуртка юних журналістів

смт Заболоття

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>