Кубок «Дружба» – у забродівців

У селі Язавні відбувся традиційний турнір з футболу серед молодіжних команд на кубок «Дружба», присвячений пам’яті Володимира Сорочука. У турнірі взяли участь команди смт Заболоття, сіл Заброди, Самари-Оріхові та Самари. З привітальним словом виступив голова районної ради Микола Макарук, який побажав чесного суддівства і перемоги найсильнішій команді.
Самарівський сільський голова Микола Штик подякував учасникам за приїзд і побажав, щоб цей турнір пройшов без травм. Згідно із жеребкуванням у першій грі зустрілися команди сіл Самари – Самари-Оріхові – з рахунком 1:0 перемогли самари-оріхівці. У другій грі команда села Заброди з рахунком 4:0 перемогла команду із Заболоття. У боротьбі за третє місце команда із Самарів з рахунком 9:0 перемогла команду Заболоття. У фіналі зустрілися команди сіл Заброди і Самари-Оріхові. З рахунком 4:1 перемогу здобули забродівці, які другий рік поспіль завоювали перехідний кубок. Кращим бомбардиром турніру став Роман Баранчук (Самари). Від відділу молоді та спорту райдержадміністрації, спортивного товариства «Колос» він був нагороджений цінним подарунком. Від спонсорів – сім’ї Сорочуків – були визначені кращі гравці турніру і нагороджені цінними подарунками. Кращий гравець турніру – Іван Ковч (с. Заброди), кращі захисники – Богдан Гуль (с. Заброди), Володимир Баранчук (с. Са-мари-Оріхові), кращий півзахисник Станіслав Захарченко (Заболоття), наймолодшим гравцем турніру був Назар Бурко (Самари).
Дякую суддям турніру, які чесно і справедливо судили цей турнір, Дмитру Пашуку та Олександру Трофімуку.
Іван Баранчук

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>