І ЗНОВУ ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ «ПРОЛІСОК»…

ратнівська команда124 березня у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся міжра-йонний турнір з волейболу серед дівчат «Пролісок – 2017». У змаганнях взяли участь команди Старовижівської ДЮСШ, Згоранівської ДЮСШ, м. Володимира-Волинського та Ратнівської ДЮСШ. Змагання проходили за коловою системою. Тож результати були такими: І місце – команда Старовижівської  ДЮСШ, II-е – ДЮСШ смт Ратне, III-є – Згоранівська ДЮСШ, 4-е – м. Володимир-Волинський.

Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком, дипломом, а гравці – медалями. За друге та третє місця гравцям вручили дипломи та грамоти. Були визначені кращі гравці в кожній команді та нагороджені цінними подарунками.

Змагання проведені за сприяння начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Андросюка, спеціалістів відділу, а також підприємців Т. Ліщук та К. Деркач.

Нагородив переможців і призерів головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Микола Царук.

Алла ТАРАСЮК,

тренер ратнівської команди

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>