ГІРНИКІВЦІ – ЧЕМПІОНИ РАЙОНУ

Минулої неділі в смт Ратне відбувся фінальний матч кубка району з футболу між командами смт Ратне і с. Гірники.

Гра проходила з перемінним успіхом, і основний час закінчився з рахунком 4:4. Чотири голи у ворота ратнівчан забив Юрій Ващук. За положенням кубка району з футболу, якщо в основний час не визначився переможець, то пробивають 11-метрові удари. Пощастило гравцям футбольної команди с. Гірники. Ратнівчани не забили жодного гола. Дві пенальті відбив воротар села Гірники Тарас Панасюк, а один удар не влучив у ворота. Гірниківські ж футбо-лісти забили 3 голи. Отже, з загальним рахунком 7:4 перемогла команда с. Гірники і стала володарем кубка району з футболу 2016 року. Команду нагородили дипломом, кубком, а гравців – грамотами та медалями. Ратнівську команду нагородили дипломом.

Організаційний комітет із проведення кубка району з футболу вручив цінні подарунки суддям, які обслуговували фінальний матч: головному судді Сергію Кортилісцю (с. Самари) та боковим суддям Федору Дерев’яненку (с. Здомишель) і Андрію Корецькому (с. Замшани). Нагороди вручили начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк, головний спеціаліст відділу Микола Царук, голова ВФСТ «Колос» Сергій Ковач.

Спонсорами гірниківської команди були Володимир Назарук, Петро Токарський, Анатолій Ващук та Анатолій Матвіюк, за що футболісти їм дякують, а ратнівчани складають дяку селищному голові Володимиру Кулику та підприємцям Петру Пашуку і Сергію Крушу.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>