ФУТБОЛІСТИ «РАТНІВСЬКОГО АГРАРІЯ» НАЙКРАЩІ

аграрії12 березня розпочалась першість смт Ратне з міні-футболу. У групі «А» грали команди Ратнівської філії ПАТ «Волиньобленерго», міжрайонного управління водного господарства та центральної районної лікарні.

За результатами ігор І місце зайняла команда ПАТ «Волиньобленерго» і вийшла у півфінал. У групі «Г» грали футболісти ПрАТ «Ратнівське РТП», ПрАТ «Ратнівський молокозавод «Щедрий вечір», «Юність» (молодіжна збірна) та Ратнівської військової частини. У цій групі І місце зайняла команда «Юність» і потрапила у півфінал.

19 березня відбулися ігри між групами «В» та «Б». У групі «В» грали команди «Буран», «Силові структури», «Ратнівский аграрій». Аграрії стали першими і вийшли у півфінал. У групі «Б» змагалися команди «Освіта» (відділу освіти райдержадміністрації), «Старт», «Поліція». Перше місце зайняла команда «Освіта» і вийшла у півфінал.

20 березня відбулися фінальні ігри. У першому півфіналі зустрілися команди ПАТ «Волиньобленерго» та «Юність» і з рахунком 3:1 перемогла перша. У другому півфіналі грали команди «Освіта» і «Ратнівський аграрій». З рахунком 6:2 перемогли аграрії. За третє місце боролися «Юність» і «Освіта» (з рахунком 5:3 перемогла «Юність». У боротьбі за перше місце змагалися команди ПАТ «Волиньобленерго» і «Ратнівський аграрій». Впевнену перемогу здобули аграрії з рахунком 4:2.

Команду-чемпіона нагородили кубком, дипломом, а гравців команди грамотами та медалями. Команди-призери нагороджені дипломами, а гравці – грамотами та медалями. Чемпіони і призери отримали від підприємця Тетяни Юхимчук сертифікати на безкоштовне обслуговування у салоні краси-перукарні «Панночка». Нагороди вручали селищний голова Володимир Кулик та головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Микола Царук.

27 березня у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбудуться зональні змагання чемпіонату облради ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловіків. У них візьмуть участь команди Камінь-Каширського, Старовижівського та Ратнівського районів. Початок ігор о 10.30 год.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>