ФІНІШУВАВ ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ

футбол 2 футбол 3 футбол 4 футбол 5 футбол 6 футбол 7 футбол 8 футбол

 

 

 

 

 

 

 

 

Минулої неділі фінішував відкритий чемпіонат району з футболу (бо у ньому брали участь дві команди зі Старовижівського району).

І хоча переможець визначився достроково – ним стала команда Ратного, проте інтрига зберігалася, тому що від результатів останнього туру залежала доля срібних та бронзових медалей. Команда «Шанс» зі Старої Вижівки мала у своєму активі 18 очок, Заброди – 16. Заброди приймали на своєму полі ратнівчан, а старовижівці грали в Самарах. Тож якби гості в обох матчах програли, забродівці виходили б на друге місце, потіснивши старовижівців на третє.

Початок матчу в Забродах показав, що господарі були налаштовані рішуче і лише на перемогу. Вони активно атакували і десь на 11-й хвилині першого тайму відкрили рахунок зі штрафного, пробивши повз «стінку» у правий від воротаря кут воріт. До перерви вони створили ще декілька доволі гострих моментів.

Атаки ратнівчан були малоефективними – давалася взнаки відсутність п’ятьох основних гравців. У другому таймі тренер Ігор Юхимчук провів декілька замін, які змінили малюнок гри. Врешті в середині тайму захисник гостей Павло Лесик, який успішно грав на своїй позиції, зробив довгий точний пас майже від центру поля у штрафний майданчик господарів, і форвард Дмитро Щербань головою відправив м’яч у сітку воріт. Рахунок став 1:1 і зберігся таким до фінального свистка. А в Самарах старовижівці зуміли на останніх хвилинах забити переможний гол і таким чином завоювати «срібло» чемпіонату. Забродівці, які були чемпіонами торік, змушені були задовольнитися бронзою.

Нагородження відбулося після матчу у Забродах. Нагороди спортсменам вручали начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк та голова районної ради ФСТ «Колос» Сергій Ковач.

Команда Ратного отримала кубок, а гравці – дипломи та медалі. Такою ж медаллю був нагороджений і селищний голова Володимир Кулик. Отож чемпіонами району стали: Микола Дудік, Євген Бляшук, Станіслав Виховський, Станіслав Горнік, Іван Ковч, Павло Лесик, Олександр Літвінчук, Павло Кобець, Михайло Курасевич, Дмитро Кручик, Андрій та Сергій Мазурики, Василь Маринчук, Петро Мороз, Роман Михалик, Федір Маринчук, Олександр Повх, Роман Понікарук, Юрій Романчук, Роман Сидорук, Євген Старушик, Сергій Трикош, Дмитро Щербань, Олег Ятчук, тренер Ігор Юхимчук.

Футболісти Забродів та сільський голова Микола Калачук були нагороджені дипломами та бронзовими медалями.

Також оргкомітет визначив кращих гравців чемпіонату. Отож кращим нападником визнаний Іван Заліпа (Заброди), кращим захисником – Андрій Мазурик, а воротарем – Микола Дудік (обидва Ратне). Вони отримали грамоти відділу освіти, молоді та спорту і райради ФСТ «Колос» та статуетки.

Грамотами ФСТ «Колос» були нагороджені суддя Федір Дерев’яненко, спеціаліст по роботі з молоддю селищної ради Ірина Кулик та медсестра Ратнівської амбулаторії № 2 Ніна Жук, яка супроводжувала команду на всіх матчах.

Керуюча справами районної ради Віра Чернуха вручила Подяки голови ради підприємцю Миколі Мартинюку та директору СТОВ «Ратнівський аграрій» Валентину Чернецькому (отримував його заступник Юрій Шкіринець), якими вони нагороджені за значний внесок у розвиток футболу в районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту, що відзначався напередодні.

Микола Мартинюк протягом усього турніру виступав спонсором ратнівської команди і на його завершення підготував для футболістів ще один сюрприз – вручив усім за перемогу винагороду по 50 доларів. А селищний голова Володимир Кулик відзначив грамотами та призами кращого воротаря Миколу Дудіка та кращого гравця Дмитра Кручика. Обидва побажали команді перемоги і в наступному році, а Микола Мартинюк запропонував взяти участь у чемпіонаті області.

ПІДСУМКОВА ТАБЛИЦЯ
відкритого чемпіонату Ратнівського району з футболу 2016 року

Завантажити (DOCX, 19KB)

 

 

Дмитро МОРОЗ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>