ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ ЗМАГАЛИСЯ НА ОБЛАСНІЙ СПАРТАКІАДІ

Нещодавно у місті Володимирі-Волинському відбулася восьма обласна спартакіада «Здоров’я» серед державних службовців, у якій взяла участь і команда нашого району. Змагання проходили з чотирьох видів для чоловіків і для жінок окремо: настільний теніс, шашки, шахи та футзал.

За команду Ратнівського району з настільного тенісу виступали Юрій Горщарук (управління пенсійного фонду), Катерина Пословська (райдержадміністрація). Грали в шашки за Ратнівщину Олександр Панасюк (райдержадміністрація) та Наталія Шмельова (управління соціального захисту населення). Команду з шахів представили Наталія Юхимчук (відділ культури) та Віталій Хвесик (райдержадміністрація). Аж сім осіб взяли участь у футзалі. Це Андрій Харлампович, Андрій Ященко, Микола Царук, Роман Сашко, Сергій Ковч (райдержадміністрація), Сергій Сахарчук (управління фінансів), Петро Середюк (управління пенсійного фонду).

Із 16 районів області на змагання прибуло 13 команд. Представники нашого району з настільного тенісу і з шашок зайняли 5 місце, з шахів і футзалу – 8. Катерина Пословська у змаганнях з настільного тенісу серед жінок виборола перше місце, відтак є кандидатом у збірну області на Всеукраїнську спартакіаду «Здоров’я» серед державних службовців.

Микола ЦАРУК,

головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>