Держслужбовці району взяли участь в обласних змаганнях

ДЕРЖСЛУЖБОВЦІСпортсмени збірної Ратнівського району, в яку увійшли державні службовці райдержадміністрації, Пенсійного фонду, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, взяли участь у ІХ обласній спартакіаді «Здоров’я» серед державних службовців у м. Володимирі-Волинському.

Відстоювали честь ра-йону у спорті цього року Сергій Матвійчук, Віталій Хвесик, Микола Царук, Сергій Ковч, Катерина Пословська, Андрій Ященко, Наталія Юхимчук, Оксана Паніна, Сергій Сахарчук, Іван Кіперчук, Юрій Горщарук, Петро Середюк.

Змагання проходили на базі Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». На урочистому відкритті змагань спортсменів привітав, побажав перемог та спортивного довго-ліття начальник відділу з питань фізичної культури та спорту обл-держадміністрації Ігор Дмитришин.

А змагалися спортсмени з таких видів спорту: мініфутбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки.

Серед 16 заявлених, команда району в загальному заліку зайняла 6-те місце. Не обійшлося й без золотих нагород. В змаганнях з шашок серед чоловіків переміг Сергій Матвійчук, заступник голови райдержадміністрації, а Катерина Пословська, провідний спеціаліст-юрист служби у справах дітей рай-  держадміністрації, здобула перемогу з настільного тенісу серед жінок. Вони стали кандидатами до збірної області, яка відправиться на всеукраїнські змагання серед держслужбовців.

Андрій ЯЩЕНКО

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>