ЧЕСТЬ РАЙОНУ ГІДНО ВІДСТОЯЛИ ЮНІ ЛЕГКОАТЛЕТИ

17 жовтня у Луцьку відбулися 14-і спортивні ігри школярів Волині (2000-го року народження і молодших) з легкої атлетики, у яких взяли участь спортсмени Ратнівського району. У складі нашої команди було 12 учнів з п’яти навчально-виховних комплексів. Із двадцяти представлених команд наша виборола восьме загальнокомандне місце.

В особистих заліках вихованці Річицького НВК Ангеліна Нінічук з бігу на 400 м зайняла 6-е місце (з результатом 1 хв. 13 сек.), Ірина Нінічук з бігу на 800 м – також 6-е місце (з результатом 1 хв. 50 сек.), Андрій Нінічук з метання списа (38 м) виборов 7-е місце, а Анастасія Вавренюк (22 м) – 5-е місце, Іван Куява зі штовхання ядра (результат – 10 м 20 см) зайняв 9-е місце, як і Мирослава Пашкевич із результатом 7 м 90 см. Учениця НВК с. Гірники Анна Ващук пробігла 800 м за 1 хв. 54 сек. і виборола 8-е місце, а Ігор Панасюк подолав дистанцію 400 м за 56 сек. і став другим серед учасників забігу. Сьомий результат із бігу на 800 м (2 хв. 23 сек.) показав учень ЗОШ с. Межисить Олександр Галапчук, 10-е місце зайняв його колега Володимир Касянчук, який пробіг 400 м за 1 хв. 2 сек. Четвертою з бігу на 400 м стала учениця НВК с. Самари Софія Тарасюк, яка подолала свою дистанцію за 1 хв. 10 сек. Почесне друге місце зі штовхання ядра (8 м 94 см) виборола Юлія Триндюк із Поступеля. Усі учасники команди Ратнівського району увійшли в десятку. Переможців та призерів змагань нагородили грамотами і медалями.

Готував спортсменів до спартакіади тренер дитячо-юнацької спортивної школи Юрій Баран. Бажаємо юним ратнівчанам подальших спортивних успіхів.

Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>