ЧЕМПІОНИ РАЙОНУ З БАСКЕТБОЛУ – РАТНІВЧАНИ!

чемпіони району  з баскетболу18 лютого в смт Ратне у спортзалі Ратнівської ДЮСШ відбулись фінальні змагання відкритого чемпіонату району з баскетболу серед чоловіків за програмою районної спартакіади «Здоров’я». У змаганнях взяли участь команди Ратного, Заболоття, Замшан та Забродів.

Команда смт Ратне, впевнено перемігши Замшани – 41:17, Заброди – 52:29, Заболоття – 55:29, посіла перше місце, що безперечно є успіхом, з чим ми її і вітаємо. У складі команди виступали Дмитро Щербань, Юрій Юхимчук, Андрій Заліпа, Дмитро По-лінчук, Владислав Корецький, Тарас  Казак, Юрій Пась, Ста-ніслав Боговід, Юрій Ятчук , Михайло Гудік, Михайло Лещук та Олег Повх. На другому місці – Заболоття, на третьому – За-броди і четверті – Замшани. Команда-переможець отримала перехідний кубок, медалі та грамоти,  команди-призери були також нагороджені медалями та грамотами. На нагородженні був присутній селищний голова Володимир Кулик, який вручив команді смт Ратне баскетбольний м’яч.

Дякуємо начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валентину Андросюку, головному спеціалісту Миколі Царуку,  голові РО ВФСТ «Колос» Сергію Ковачу  за допомогу в організації  та проведенні змагань, а також суддям, які кваліфіковано провели змагання, – Олександру Ониську, Назарію Огороднічуку та Романові Кіпеню.

Олег ПОВХ,

директор ДЮСШ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>