ЧЕМПІОНАТ З ШАХІВ, ШАШОК ТА НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

селищнаМинулої неділі на базі  Ратнівської дитячо-юнацької спор-тивної школи відбувся чемпіонат району з шахів, шашок та настільного тенісу за програмою районної спартакіади «Здоров’я» серед колективів фізкультури сільських та селищних рад, в якому взяло участь 13 колективів:  Ратнівська та  Заболоттівська селищні ради, Видраницька, Височненська, Датинська, Забродівська, Заліська, Залухівська, Здомишельська, Прохідська, Річицька,  Самари-Оріхівська та Турська сільські ради.

З шашок серед жінок І місце зайняла Коколюк Надія (Прохідська сільська рада), друге – Гуд Анастасія (Датинська), третє Шевчик Віта (Видраницька). Серед чоловіків І місце – Матвійчук Сергій (Ратнівська селищна рада), друге -  Хабовець Михайло (Височненська сільська рада), третє -  Магдисюк Микола (Залухівська).

З шахів серед жінок І місце виборола Ковч Валентина (Ратнівська селищна рада), друге — Шевчик Наталія (Забродівська сільська рада), третє — Капітула Ольга (Датинська). Серед чоловіків І місце — Менько Петро (Заліська сільська рада), друге -  Кошелюк Олександр (Ратнівська), третє -  Штик Василь (Заболоттівська селищна рада).

З настільного тенісу серед жінок І місце у Октисюк Неоніли ( Самари- Оріхівська  сільська рада), друге – у Поліводи Іванни (Височненська), третє – у  Пословської  Катерини (Прохідська). Серед чоловіків І місце у  Корінчука Юрія (Ратнівська селищна рада), друге – у  Боровського Дмитра (Забродівська), третє – у  Назарука Миколи (Видраницька сільська рада).

У загальнокомандному заліку з шахів І місце зайняла Ратнівська селищна рада, друге –  Видраницька, третє  – Забродівська сільські ради. З шашок І місце – Ратнівська селищна рада, друге – Видраницька і третє – Прохідська сільські ради.

З настільного тенісу І місце виборола команда з Самари- Оріхівської сільської ради, друге – з Ратнівської селищної, а третє – з Височненської сіль-ської рад.

Команди, які вибороли І-ІІІ місця з шахів і шашок,  були нагороджені дипломами, гравці команди – грамотами та медалями, з настільного тенісу  команда-переможець – перехідним кубком, за зайняті друге та третє місця – дипломами,  гравці – грамотами та медалями.

Варто сказати, що вперше за останніх три роки у цих змаганнях взяли участь команди Прохідської та Датинської сільських рад, що новообрані голови району віднеслись досить відповідально до змагань, видно, що хочуть і будуть  пропагувати здоровий спосіб життя, розвиток фізичної культури і спорту у своїй громаді. А як сказав За-ліський  священик  — отець Валентин, який брав участь у змаганнях, він своїм прикладом закликає молодь займатися фіз-культурою та спортом.

Микола Царук,

головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>