ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Чемпіонат5 лютого завершився відкритий чемпіонат району з волейболу (чоловіки) за програмою районної Спартакіади «Здоров’я», який проходив на базі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи у три етапи за участю 15 команд.

У першій півфінальній грі зустрілися команди сіл Датинь та Кримне (Старовижівський ра-йон), селища Ратне та села Річиця. Із рахунками 2:0 перемогли команди Датиня і Ратного. Команди Кримного і Річиці грали за третє місце. Із рахунком 2:0 перемогли волейболісти села Кримне.

У фіналі змагалися команди селища Ратне та села Датинь. З рахунком 3:0 перемогу здобули датинці і стали чемпіонами району. До речі, це вже десята перемога датинських волейболістів із 2007 року. Лише у 2010 році вони поступилися команді з Ратного.

Команду-переможця нагородили кубком, гравців – дипломами, медалями, грошовими преміями від організаторів та спонсорів. Команди-призери відзначені дипломами, медалями та грошовими преміями.

Кращим гравцем чемпіонату одноголосно визнаний Василь Мельник (с. Датинь), якого нагородили цінним подарунком. Нагороди вручили начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк та голова ВФСТ «Колос» Сергій Ковач. У день проведення чемпіонату з волейболу святкував день народження арбітр з волейболу Іван Ковч. Його також нагородили цінним подарунком.

Завтра збірна команда ра-йону з міні-футболу у рамках чемпіонату облради ВФСТ «Колос» зустрінеться з командами смт Любешів та смт Маневичі. Ігри відбудуться у Маневичах.

Микола ЦАРУК,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді

та спорту райдержадміністрації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>