ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ ФІНІШУВАВ

26 лютого у м. Луцьку відбувся черговий тур чемпіонату області з міні-футболу. Першу гру наша команда грала з командою Луцького району, та, на жаль, поступилася з рахунком 4:5. Другу гру – з командою Горохівського району — ратнівчани «провалили», програвши з розгромним рахунком 2:10. Деякі наші футболісти несерйозно поставилися до цих ігор.

5 березня в смт Ратне відбувся заключний тур чемпіонату області з міні-футболу. У першій грі ратнівчани перемогли футболістів Турійського району з рахунком 7:5. Оскільки команда Ковельського району на гру не прибула, то нашій команді зарахована перемога з рахунком 5:0. Отже, команда Ратнівського району, на жаль, у призери не потрапила, з 11 очками посіла 4 місце.

Так виглядає підсумкова таблиця: 1 місце – Горохівський район (18 очок), 2 – Маневицький (13 очок), 3 – Камінь-Каширський (13 очок), 4 – Ратнівський (11 очок), 5 – Турійський (9 очок), 6 – Луцький (9 очок), 7 – Ковельський (4 очка), 8 – Любешівський (4 очка).

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>