Чемпіон району з пляжного волейболу – команда з Датиня

волейбол пляжний Минулої неділі у  Ратному в парку відпочинку відбувся фінал чемпіонату району з пляжного волейболу (чоловіки) серед колективів фізкультури сільських та селищних рад за програмою районної спартакіади «Здоров’я». У ньому взяли участь  п’ять команд із шести –  команда із с. Кортеліси не прибула.

Змагання проходили за коловою системою. У підсумку впевнено перемогла команда Датинської сільської ради (Павло Копитюк, Олександр Сич), друге місце виборола команда Велимченської  (брати Віктор та Олександр Дарчики) і третє – команда Видраницької (Василь Котюх та Віталій Полінчук), четверте – Річицької сільських і п’яте – Ратнівської селищної рад.

Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом, гравці команди – медалями та грамотами,  за друге і третє місця  команди – дипломами, гравці – медалями та грамотами.

Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>