Платники податків Ратнівського, Любешівського, Старовижівського та Камінь-Каширського районів  поповнили бюджет на 117,1 мільйона гривень

До Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в  Ратнівській ОДПІ, за вісім місяців 2015 року надійшло 117,1 мільйона  гривень, що на 41,7 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

До Державного бюджету представники місцевого бізнесу та суб'єкти господарювання Ратнівщини за згадуваний період часу сплатили 37,6 мільйона гривень, що на 25,3 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Начальник Ратнівської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Іван Данилюк повідомив, що до місцевих бюджетів Ратнівського, Камінь-Каширського, Любешівського та Старовижівського ра-йонів за вісім місяців нинішнього року надійшло 79,4 мільйона  гривень, що на 18,4 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період 2014 року.

Надходження з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, який відповідально сплачують роботодавці Ратнівщини, за згадуваний період часу становлять 148,4 мільйона гривень, що більше майже на 11,7 мільйона гривень.

«Сьогодні наше головне завдання — розуміти очікування наших платників, професійно  консультувати  та надавати підприємцям та громадянам Ратнівщини сучасні послуги, – підкреслив керівник ратнівських податківців. Результат такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету і  своєчасне фінансування важливих соціальних програм на  місцевому рівні».

           За інформацією Ратнівської ОДПІ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>