ПЕРЕДПЛАТА ДОРОЖЧАЄ

Керівництво «Укрпошти» з 1 липня вводить нові розцінки за свої послуги з доставки періодичних видань. Щоправда, під тиском Національної Спілки журналістів України поштарі розбили цей процес на два етапи, і друге підвищення відбудеться з                   1 січня 2018 року.

А поки що вартість доставки одного примірника нашої газети здорожчає на 69 копійок: досі вона становила 2,50 грн. на місяць, тепер буде 3,19 грн. При цьому редакційна передплатна ціна не змінюється – вона так само залишається 12,50 грн. на місяць.

Подорожчає з 1 липня і вартість приймання передплати усіх газет. Якщо сьогодні при оформленні на один місяць за квитанцію поштарі брали 95 коп., на 3 місяці – 2,15 грн., на 6 місяців – 2,60 грн., то з 1 липня розцінки становитимуть відповідно              1,48 грн., 3,38 грн. і 4,10 грн.

Тож, шановні читачі, якщо ви не хочете переплачувати зайвих декілька гривень, то поспішіть оформити передплату на «Ратнівщину» на друге півріччя до кінця травня, поки ще діятимуть старі розцінки. Із червня пошта проводитиме передплату вже за новими тарифами.

Редакція «Ратнівщини»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>