СЯЄ ВОГНЯМИ ГОЛОВНА ЯЛИНКА РАЙОНУ

новий рік2У Ратному біля районного будинку культури на своєму звичному місці виграє вогнями красуня-ялинка. Урочисте її відкриття відбулося 27 грудня. А відбувалося воно трохи за іншим сценарієм, ніж завжди, загадково, з казковими героями і жартівливими ведучими. Родзинка свята була ще й в тому, що у ратнівську новорічну казку підводою на справжній бричці-кареті під’їхали Дід Мороз та Снігуронька, а ще селищний голова Володимир Кулик.
Погода трохи не сприяла проведенню свята і людей зібралось не так багато, як можна було очікувати. А ті, хто прибули, – не пожалкували, бо побували у казці. Насамперед їх вітали активні ведучі «Вєрка Сердючка» та її «Мама», роль яких зіграли Тетяна Панасюк та Ніна Філюк, які й запросили до вітального слова керманичів району: голову районної державної адміністрації Андрія Харламповича та голову районної ради Михайла Макарука. І один, і інший щиро привітали ратнівчан та гостей селища з наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим.
Всього доброго бажали й казкові герої: Курочка Ряба, Вовк, Лисиця та Красень-півень в інсценізації казки про Курочку Рябу на новий лад, в яку запросили й танцювальний колектив. Із захопленням зустріли всі гостей на бричці-кареті. І Снігуронька, і Дід Мороз, і Володимир Кулик з піднесеним настроєм вітали ратнівчан з наступаючими святами, а Дід Мороз ще й гостинці діткам роздавав за оцінку у найвищий бал ялинці, яку засвітив вогнями селищний голова.
Володимир Кулик подякував Борису Грицевичу за ексклюзивну новорічну бричку-карету, а Івану Пампусі — за те, що підвіз їх підводою до місця святкового дійства. Володимир Миколайович проінформував, що селищна рада і ратнівська громада рік закінчують добре.
— Бюджет виконуємо, дороги робимо, вулиці освітлюємо, воду покращуємо, так що, я думаю, нам є чим гордитися. Бюджет 12 мільйонів 516 тисяч гривень. Бажаю, щоб прийдешній рік був не гірший, щоб щастя було у домівках, добробут, достаток і мир. Хай процвітає Ратне і ратнівчани!
На святі ряд ратнівчан були нагороджені подяками та подарунками. Подяки селищного голови оголошені Світлані Миколаївні Савлук, депутату селищної ради двох скликань, — за активну громадянську позицію, депутатську діяльність, особистий внесок у виконання програми со-ціально-економічного розвитку селища та з нагоди Новорічних та Різдвяних свят, Ігорю Володимировичу Юхимчуку — за активну участь у підготовці футбольної команди Ратнівської селищної ради, Володимиру Володимировичу Лісовському, майстру управління житлово-комунального господарства, – за багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, Оксані Іванівні Малині, голові адміністративної комісії селищної ради, а також Лідії Пилипівні Сахарук, Почесному громадянину Ратнівщини, – за активну громадянську позицію, багаторічну сумлінну працю на благо Ратнівської територіальної громади. Лідія Пилипівна, дякуючи за нагороду, привітала всіх ратнівчан з наступаючими святами.
А на закінчення святкового дійства казкові герої разом з Дідом Морозом та Снігуронькою запросили дітвору до ялинки й водили хороводи.
Засвітилась вогнями Новорічна ялинка району, оголошуючи, що на Ратнівщині розпочалися Новорічно-Різдвяні свята.
З Новим роком! З Різдвом Христовим!
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>