Свято «Обдарованість року»

комаровеСвято «Обдарованість року» відбулося у НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок» с. Конище. У сільському клубі зібралися батьки, вчителі, учні, щоб підтримати обдаровану талановиту молодь, бо  це свято великої шкільної родини, свято Інтелекту, Гордості і Таланту.

У номінації «Ерудит року» був нагороджений Максим Данилюк, учень 5 класу, який захищав честь району на обласному мовно-літературному конкурсі   імені Т. Г. Шевченка; «Золотий голос року» — Дарина Грицевич, учениця 1 класу, яка була учасником районного конкурсу «Срібні дзвіночки»; «Актор року», «Лідер року» — Андрій Власюк, учень 9 класу, який неодноразово захищав честь  школи у районних конкурсах, має авторитет серед учнів та  організаторський хист, брав участь у районній школі лідерів; «Художник року»  -  Аліна Тетерук, учениця 9 класу, та  Світлана Ятчук, учениця 7 класу,  їхні роботи  часто бачили  на виставках нашої школи та виставках району.

На порозі дорослого життя стоять випускники. Через де-кілька місяців вони будуть студентами, а шкільне життя лише згадуватимуть. Будемо пам’ятати про випускників і ми, особливо про тих, хто прославив свою школу. Нагороду в номінації «Випускник року» вручили Світлані Антонюк, учениці 9 класу, яка захищала честь школи у районних олімпіадах.

У номінації «Умілі руки» — Аліні Тетерук та Олені Яслинській. Ці талановиті дівчата, незважаючи на різницю у віці, неодноразово брали участь у шкільних та районних виставках. Їхніми  роботами захоплюються усі у школі.

У номінації «Трудолюб  року» – учень 8 класу Василь Оберенковський, «Танцюрист року» –   учень 5 класу Іван Грицюк, який часто бере участь у загально-шкільних заходах, та учениця 7 класу Тетяна Грицевич, яка  захищала честь школи у районному конкурсі «У вихорі танцю».

Учні школи  живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Вони гідно проявляють себе і в спорті. Тож у номінації  «Спор-тивна гордість року» грамоту отримав Ростислав Пословський, який захищав  честь школи на районних спортивних змаганнях, зокрема, брав участь у районному футбольному матчі, учасник всіх шкільних спортивних  заходів.

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій школі ми ростимо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

У номінації «Талант року» — Світлана Ятчук , яка  має талант до малювання, акторських здібностей, пише власні вірші, зачаровує всіх своїм співом.

Ми не знаємо, яка буде майбутня доля наших школярів, але  можемо впевнено сказати,  що всі вони стануть хорошими людьми.

Номінанти отримали грамоти, а всі присутні -  задоволення та святковий настрій від концертної програми, яку підготували юні таланти школи.

Тетяна ДАНИЛЮК,

педагог-організатор НВК с. Конище

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>