Це цікаво

У ФРАНКФУРТІ ЗНАЙШЛИ МАШИНУ, ЯКУ ГОСПОДАР ВТРАТИВ 20 РОКІВ ТОМУ

Поліція Франкфурта знайшла і повернула автомобіль, який зник ще 20 років тому.

У 1997 році 56-річний житель Франкфурта заявив в поліцію про те, що у нього пропав автомобіль. Він несподівано виявився 20 років по тому. З'ясувалося, що чоловік залишив машину на парковці в промисловій будівлі і забув про це. Зниклий автомобіль несподівано знайшовся, коли цю будівлю зібралися зносити. Поліція визначила за номерами, що саме цю машину шукали 20 років. Так як машина за ці роки прийшла в повну непридатність, то її 76-річному власнику довелося здати її на металобрухт.

ЄГИПТЯНКА ПОДАЛА НА РОЗЛУЧЕННЯ, ТОМУ ЩО ЧОЛОВІК ВИКОНУВАВ ВСЮ ДОМАШНЮ РОБОТУ

28-річна єгиптянка обурена тим, що чоловік занадто завзято допомагає їй по будинку.

«Я зустрічалася з ним більше двох років, але жити з ним справжні тортури. Я не виношу того, як він себе веде, — поділилася дівчина. — Мій чоловік — домогосподарка. Він не дозволяє мені нічого робити і сам готує, прибирає і виконує всю домашню роботу.» Пара одружилася всього два тижні тому, але новоспечена дружина вже настільки втомилася нічого не робити, що готова розлучитися з чоловіком. Дівчина скаржиться, що їй шалено нудно, вона відчуває себе гостем в готелі.

АВІАПАССАЖИРКУ ЗНЯЛИ З РЕЙСУ ЧЕРЕЗ АГРЕСИВНУ СВИНЮ

Авіапассажирці з Коннектикуту, яка взяла з собою на борт свиню, довелося покинути літак через те, що її вихованець почав буйно поводитися. Сусіди жінки по салону перелякалися від того, що 31-кілограмова тварина почала бігати між кріслами.

«Спочатку жінка прив'язала свого вихованця до підлокітника і пасажири подумали, що це валіза. Але потім зрозуміли, що це не річ. Довелося поскаржитися стюардесі ", — розповів сусід американки по салону.

АМЕРИКАНКА ВИГРАЛА У ЛОТЕРЕЮ ДВІЧІ ЗА ДЕНЬ

Мешканка американського штату Північна Кароліна придбала два виграшних лотерейних квитки в один день, сума виграшних по них перевищує мільйон доларів, але отримати на руки американці вдалося більш скромну суму.

Спочатку мати трьох дітей Кімберлі Морріс купила квиток лотереї і виграла з нього 10 тисяч доларів.

Жінка забрала свій приз в штаб-квартирі лотереї, а на зворотному шляху придбала ще один квиток цієї ж програми. У результаті її мрія здійснилася в той же день, і вона знову повернулася в штаб-квартиру лотереї. Їй запропонували отримати всю суму у вигляді виплат по 50 тисяч доларів протягом 20 років, або ж забрати 600 тисяч відразу. Морріс вибрала одноразову виплату і після вирахування всіх податків забрала додому майже 420 тисяч.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>