РОСІЯНИН ГРАБУВАВ МАГАЗИН, ПОГРОЖУЮЧИ ПРОДАВЦЯМ «СНІКЕРСОМ»

26-річний житель російського Томська пограбував квіткові магазини, користуючись загорнутим у пакет шоколадним батончиком «Снікерс» замість пістолета.

Чоловік, який п'ять місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, вирішив пограбувати магазини, щоб назбирати грошей на поїздку додому в Приморський край. З цією метою він спочатку напав на жінку в під'їзді будинку та відібрав у неї сумочку з грошима і мобільним телефоном, а згодом, здійснив серію розбійних нападів на квіткові павільйони «Жасмин», «Азалія», «Орхідея» та магазин «Туесок», погрожуючи предметом, який потерпілі сприймали як пістолет.

Для створення видимості наявності пістолета злочинець використовував шоколадний батончик «Снікерс», загорнутий у цупкий поліетиленовий пакет. Грошей на дорогу додому чоловік зібрати так і не встиг – його затримали співробітники поліції.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>