ЗУСТРІЧ ЗА «КРУГЛИМ СТОЛОМ» З ДЕМОБІЛІЗОВАНИМИ УЧАСНИКАМИ АТО

Нещодавно відбулася зустріч за «круглим столом» директора Ратнівського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з демобілізованими учасниками антитерористичної операції, які проживають на території Гутянської сільської ради, та членами їхніх сімей.

У ході зустрічі учасники АТО та члени їхніх сімей були проінформовані про пільги, якими користуються учасники бойових дій, зокрема, з оплати житлово-комунальних послуг, медичного обслуговування та санаторно-курортного лікування, про можливість отримання послуг з працевлаштування, професійного навчання та організації підприємницької діяльності.

Ірина Костючик ознайомила присутніх з можливістю пройти медико-психологічну реабілітацію як в реабілітаційному центрі на базі госпіталю для учасників Великої Вітчизняної війни, так і за допомогою волонтерського центру допомоги бійцям 51-ї ОМБР, у медичних та санаторно-курортних закладах області.

У ході зустрічі присутні задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>