Зустріч із демобілізованими

22 та 23 серпня з ініціативи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання групи взаємопід-тримки  демобілізованих учасників антитерористичної операції, які проживають на території Самарівської та Поступельської сільських рад.

У засіданнях   взяли участь демобілізовані учасники антитерористичної операції та члени їхніх сімей. З присутніми спілкувалися директор  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик та  заступник директора районного цент-ру зайнятості Сергій Філюк. Вони проінформували учасників АТО та членів їхніх сімей про пільги, якими користуються учасники бойових дій, зокрема, з оплати житлово-комунальних послуг та отримання субсидій, медичного обслуговування та санітарно-курортного лікування, про можливість отримання послуг із праце-влаштування, професійного навчання та організації підприємницької діяльності.

Ірина Костючик ознайомила присутніх з можливістю пройти медико-психологічну реабілітацію як в реабілітаційному центрі на базі госпіталю для учасників Другої світової війни, так і за допомогою волонтерського центру допомоги бійцям 51-ї ОМБР, в медичних та санаторно-курортних закладах області.

Присутні отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>